Известие

Collapse
No announcement yet.

фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
    Е колега, тя тая цигания се нарича дневна светлина и е доста красива цигания, поне лично на мен ми харесва. Придава някакъв стил на колата...
    Аз знам как се нарича,въпроса е ,че е нещо изкупирано от Ауди.....на което аз не мога да се изкефя.
    Но щом се харесват и има интерес към тях,нека ги купуват хората.А и не ангажирам никой с мнението ми......
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      Аз знам как се нарича,въпроса е ,че е нещо изкупирано от Ауди.....на което аз не мога да се изкефя.
      Но щом се харесват и има интерес към тях,нека ги купуват хората.А и не ангажирам никой с мнението ми......
      Напълно те разбирам. Въпроса е, че повечето се дразнят, че диодите са разположени подобно като на новите "аудита" и повечето се дразнят от този факт, та дори и да ги кефи как стоят на "алфа" ще отрекат това. Не-знам попринцип от къде са тръгнали тези дневни светлини във фаровете, дали от "ауди", дали от друга марка, но съм забелязал, че на повечето марки им ходи. Но както ти каза, всеки си има мнение

Comment

Момци не се заблуждавайте, тия фарчета ходят с един добре спретнат тунинг пакет (като на една от снимките по-горе в темата), иначе съм виждал на стокова 156-ца и...., стоят меко казано смешно. Другото което прави впечатление е размера на самите лупи, така на око са неповече от 2"-2,5" инча (като се има предвид че в стоков фар влиза 3"инчова лупа), а заради диодите рефлектора на дългите е доста по-малък от стандартния. Относно дневните светлини, не светят толкова силно като на хАудитата и общо взето не вършат това което се очаква от тях, по-скоро могат да се ползват като габарити. Като добавим цената която никак не е малка, както и факта че за половината пари може да се направи доста добра сглобка от лупи и ксенон, май не си струва инвестицията.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Кое му е зле? Супер яко си изглежда според мен!!!
          изглеждат отвратително, какво толкова те впечатлява не знам...но всеки си има вкус

диоди поставени по този начин изглеждат добре само на Ауди защото е част от цялата визия и линия на колата . Всичко друго е селски тунинг
          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
            изглеждат отвратително, какво толкова те впечатлява не знам...но всеки си има вкус

диоди поставени по този начин изглеждат добре само на Ауди защото е част от цялата визия и линия на колата . Всичко друго е селски тунинг
            На всичко си стой добре, просто зависи от колата. Якото е там, че рядко ще видиш "Alfa Romeo" с такива диоди, а "Audi" с такива светлини по-път колкото искаш! Демек ги прави уникални за марката си. Специално за тези и аз не бих инвестирал такива пари, понеже не светят толкова ярко диодите, но иначе аз лично съм си направил фаровете така и си ме радва.

Comment

Якото е там, че рядко ще видиш "Alfa Romeo" с такива диоди, а "Audi" с такива светлини по-път колкото искаш! Демек ги прави уникални за марката си.
              Много пъти ти препрочетох изреченията........
              .....бах маа му,не можах да проникна зад думите ти....
              ......даже отделно се замислих ,имат ли въобще смисъл ....
              Да не се обидиш сега.Просто казвам за втори път ,че фаровете са шитец.
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                Много пъти ти препрочетох изреченията........
                .....бах маа му,не можах да проникна зад думите ти....
                ......даже отделно се замислих ,имат ли въобще смисъл ....
                Да не се обидиш сега.Просто казвам за втори път ,че фаровете са шитец.
                То нали много сложни изказвания пиша хаха...ок бро ти си знаеш, айде за ся

Comment

Бах тия ауди-та , само тях споменавате сякаш не са всички коли вече с диодни светлини, ами мерцедесите ,ягуарите ,кореиските? Много са си хубави фаровете само дето са скъпички и слаби на дневни светлини.От тях вече има и модел с диоден мигач.
                  AR 156 1.8 TS + LPG

Comment

Първоначално публикувано от nightsurfer Покажи съобщение
                    Бах тия ауди-та , само тях споменавате сякаш не са всички коли вече с диодни светлини, ами мерцедесите ,ягуарите ,кореиските? Много са си хубави фаровете само дето са скъпички и слаби на дневни светлини.От тях вече има и модел с диоден мигач.
                    Може ли линк или снимка да ги видим.
                    Благодаря ти.
                    Alfa 156, 2.0 TS
                    VW Vento 1.8- Бившата
                    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

http://www.reformauto.ru/index.php?productID=1369353
                      този е черен за сиви коли има и лъскави за черни алфи
                      AR 156 1.8 TS + LPG

Comment

Ми върни се към началото на страницата.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

в началото на страницата са с първата версия с крушка на мигача
                          AR 156 1.8 TS + LPG

Comment

Не изглежда зле, някой виждал ли е да ги продават в БГ.
                            Alfa 156, 2.0 TS
                            VW Vento 1.8- Бившата
                            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Е за това иде реч. Яко изглежда, вярвам и на самата кола ще стои добре. В ebay мисля, че ги бях гледал, пак трябва да се поровя и ще дам линк.

Comment

Working...
                              X